Στην Εισαγγελία ξανά ο Τσαρούχας: Καταθέτει νέες καταγγελίες

by news

Νέους φακέλους καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας προσήλθε στην Εισαγγελία μετά τις 9.30 το πρωί όπου παρέμεινε επί περίπου μία ώρα, προσκομίζοντας στον εισαγγελικό λειτουργό νέους φακέλους που σχηματίστηκαν από τον πειθαρχικό έλεγχο που διενεργείται εντός του Σωματείου Ηθοποιών.

«Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι ( ρωτάτε) και τον εισαγγελέα. Ακολουθούμε την διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαρούχας κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα.

Ο ηθοποιός επανέλαβε πως ό,τι καινούριο υλικό έχει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ, θα το προσκομίσει στον Εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα τόσο ο Πασχάλης Τσαρούχας, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, είχαν προσκομίσει τους πρώτους φακέλους με διψήφιο αριθμό καταγγελιών στο Σωματείο.

Παραιτήθηκε ο Λιβαθινός

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί υπέβαλε την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ο Στάθης Λιβαθινός. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες φοιηττών για άσχημη συμπεριφορά. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Εθνικό Θέατρο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα