Στην αντεπίθεση ο Λοβέρδος

44
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Λοβέρδος κατά Τουλουπάκη «Κατάχρηση εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους»

Νέες μηνύσεις για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis «Μάξιμου Σαράφη» και του καθηγητή Κωνσταντίνου Ράνου, ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση των φαρμάκων, υπέβαλε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κληθείς ως ύποπτος για την τέλεση αδικημάτων από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς με την άδεια της Βουλής, παραθέτει αναλυτικά αφενός τι έκανε εκείνος ως υπουργός Υγείας και αφετέρου τι κατέθεσαν εναντίον του οι δύο μάρτυρες. Ευθέως και χωρίς περιστροφές αναφέρεται σε «κουκουλοφόρους» που αποπειράθηκαν να τον θέσουν εκτός πολιτικής με κατασκευασμένες ψευδομαρτυρίες. Μηνύει τον «Σαράφη» για ψευδορκία, διότι συνειδητά κατέθεσε ενόρκως ασύστολα και συκοφαντικά ψεύδη, παρουσιάζοντάς τα ως δήθεν αληθή. Για συκοφαντική δυσφήμιση, διότι όπως επισημαίνει «προσέβαλε με τον πιο επαίσχυντο και αδίστακτο τρόπο την τιμή και την υπόληψή μου, επιχειρώντας να διαταράξει ή και να ακυρώσει τη σχέση μου με τις δεκάδες χιλιάδες των πολιτών που πιστεύουν σε μένα, με ψηφίζουν ή με επιδοκιμάζουν ως πολιτικό». Και τέλος για ηθική αυτουργία για τα παραπάνω εγκλήματα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος προαναγγέλλει και δύο ακόμη μηνύσεις την επόμενη εβδομάδα, εναντίον φυσικών και ηθικών αυτουργών. Και έπεται η συνέχεια και από τους άλλους, που μαθαίνουν ότι οι υποθέσεις τους έχουν ουσιαστικά μπει στο αρχείο, αλλά λόγω εκλογών έχουν «παγώσει» οι σχετικές ανακοινώσεις.