Στην αντεπίθεση η Νικολοπούλου

548

Η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, φοράει παντελόνια. Οχι από μόδα, ούτε γιατί «της πάνε», ούτε γιατί θέλει να αρνηθεί το φύλο της. Η Λίνα Νικολοπούλου φοράει παντελόνια γιατί τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα, δικαστών, εισαγγελέων, κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μέσων ενημέρωσης που ήλεγχε ο ΣΥΡΙΖΑ, και χωρίς να σκύψει το κεφάλι, χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, τους νίκησε. Ολους. Και τον Τσίπρα, και την Εισαγγελία Διαφθοράς και τον Παπαγγελόπουλο και τον Πολάκη, και τον Τζανακόπουλο και τη «θεία» του τη Μάρη Παπασπύρου, και τους βαξεβάνηδες. Τους νίκησε με το σπαθί της. Ολους.

Ομόφωνα η Δικαιοσύνη την αθώωσε από την πλεκτάνη που της είχαν στήσει. Και παράλληλα απέδειξε ότι το κράτος ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κράτος αδίστακτο που αντέγραφε μεθόδους Κολομβίας προκειμένου να πλήξει και να εξουδετερώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Πίστευαν αφελώς οι άνθρωποι ότι χτυπώντας τη Νικολοπούλου θα εξανάγκαζαν τον Γιάννη Στουρνάρα να παραιτηθεί από διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τώρα όμως έρχεται η σειρά τους – όπως ενημερώθηκα εγκύρως χθες. Διότι όπως υποστηρίζει και η λαϊκή σοφία «με τη σειρά ξύνονται τα γαϊδούρια». Ε, ήρθε η σειρά τους να πληρώσουν για τον διασυρμό της…

του Γιώργου Παπαχρήστου από το Στίγμα των Νέων

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr