Στα γαλανόλευκα το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

by news

 Στα γαλανόλευκα ντύθηκε από χθες Τρίτη 27 Οκτώβρη το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τιμώντας την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, η οποία φέτος πραγματοποιείται υπό ειδικές συνθήκες στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η τεράστια ελληνική σημαία κυματίζει στην πρόσοψη του επιβλητικού κτηρίου της πόλης του Πειραιά, με την μέθοδο του 3d projection mapping.

Επίσης, ο Πειραιάς έχει σημαιοστολιστεί, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραβρίσκεται στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος (11:30) και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Πεζόδρομος Δραγάτση).

Η 28η Οκτωβρίου θα εορταστεί στον Πειραιά με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Υπενθυμίζεται, ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις στη χώρα.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα