Στα άκρα ο Γερουλάνος κατά της Φώφης

59

Επιθετικά κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και όπως όλα δείχνουν διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Η κατάσταση στη Χαριλάου Τρικούπη μοιάζει να επιβεβαιώνει το λαϊκό ρητό «η φτώχεια φέρνει γκρίνια» και η Φώφη Γεννηματά προσπαθεί να αποφύγει τα βέλη που δέχεται εξ οικείων.

Ο Παύλος Γερουλάνος μοιάζει να είναι ο βασικός διεκδικητής του κόμματος και ήδη στοχεύει σε συνέδριο μετά το συνέδριο, ανοιχτό και με στόχο την εκλογή νέων οργάνων.

Μάλιστα με αίτημα την «Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ» ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών σε ψήφισμα «για ανοικτό, δημοκρατικό συνέδριο» στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Στο κείμενο του ψηφίσματος συντηρεί τους υψηλούς τόνους κατά της Φώφης Γεννηματά σημειώνοντας πως «τα κόμματα δεν υπάρχουν για τον εαυτό τους και τα στελέχη τους αλλά για τους πολίτες» και «ότι η συνεχής αδρανοποίηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενισχύει τον σημερινό δικομματισμό και απαξιώνει την προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής, και ότι η επιβίωση του τελευταίου εξαρτάται από την ενεργοποίηση και όχι την περιθωριοποίησή του πρώτου».

Θυμίζει τη δέσμευση της Φώφης Γεννηματά για έκτακτο Συνέδριο που θα εξέλεγε «νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή» και θα διαμόρφωνε «την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τον οδικό χάρτη, για τα επόμενα βήματα προς τον ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης». Για το επικείμενο  συνέδριο αναφέρει πως υπάρχει ο κίνδυνος «να δώσουμε την εντύπωση ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει καταντήσει μια μικρή ηγετική ομάδα παντρεμένη με τις καρέκλες της».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr