Υλικά κατασκευής

Πάστα ζαχαροπλαστικής
5 g λεπτού αλατιού
300 γραμμάρια βουτύρου
15 cl νερού
400 γραμμάρια αλεύρου
Η κρέμα ζαχαροπλαστικής:
100 γραμμάρια μαλακού βουτύρου
2 φύλλα ζελατίνης
3 κρόκους αυγού
125g ζάχαρης
50 γραμμάρια αλεύρου
50 cl γάλακτος
Γύψος
Υγρό εκχύλισμα κιχωρίου
150 έως 170 γραμ. Ζάχαρη άχνη
1 αυγό λευκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίξτε το αλεύρι στον επεξεργαστή τροφίμων, προσθέστε αλάτι και νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Βάλτε το άγκιστρο και ανακατέψτε.

Κάντε μια μπάλα και πέστε πάνω στην επιφάνεια εργασίας. Πιάστε, βιβλίο δροσερό 30 λεπτά.

Αναδιπλώστε τη ζύμη πάνω από το βούτυρο και ξετυλίξτε. Επαναλάβετε τη λειτουργία 7 φορές, αλλάζοντας τις πλευρές κάθε φορά

Προετοιμάστε την κρέμα ζαχαροπλαστικής:
Διαχωρίστε τη βανίλια στο μισό. Βάλτε το γάλα να βράσει με τη βανίλια.

Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε σε ένα μπολ σαλάτας τους κρόκους, τη ζάχαρη και το αλεύρι.
Όταν το γάλα βράζει, ρίχνουμε το μίγμα. Χτυπάτε και επιστρέψτε στο μαγείρεμα. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει. Όταν είναι κρύο προσθέστε το μαλακωμένο βούτυρο και ανακατέψτε. Σε ένα μπολ, μαλακώνετε τη ζελατίνη. Ζεσταίνουμε γρήγορα στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε στην κρέμα. Βιβλίο φρέσκο.

Τοποθετήστε σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 ° C σε θερμαινόμενο φούρνο.
Για τη γλάσο: Ανακατέψτε το ασπράδι αυγού με τη ζάχαρη άλεσης μέχρι να γίνει αρκετά παχύ. Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας και προσθέστε το υγρό εκχύλισμα κιχωρίου για να πάρετε ένα δεύτερο καφέ κερασάκι

Όταν η ζύμη είναι κρύα, ξεκινήστε με 1 ζύμη, κρέμα ζύμης, δεύτερη ζύμη και στη συνέχεια κρέμα και τέλος ένα τελευταίο στάδιο ζύμης.