Σπασμωδικός Τσακαλώτος προσπαθεί να «εξιλεωθεί»

123
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά το… «χέρι» που του έβαλαν Τσίπρας, Πολάκης και σία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επανήλθε και προσπάθησε να «ξεπλύνει» την… ανοησία να τα βάλει ουσιαστικά με την κλίκα της Κουμουνδούρου, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης με νέα του ανακοίνωση.

Έτσι μετά την «κίτρινη κάρτα» που έβγαλε στον Αλέξη Τσίπρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βάλθηκε τώρα να επιτεθεί κατά της ΝΔ, μην κάνοντας καμιά μνεία στο επίμαχο θέμα σχετικά με τις ακραίες και απαράδεκτες φράσεις που χρησιμοποίησαν οι «ομογάλακτοί» του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ΝΔ, το κόμμα που ανήγαγε τη χυδαιότητα στην πολιτική σε επιστήμη, που κατηγορούσε για ψεύτη κάθε πολιτικό της αντίπαλο, που μιλούσε για προδότες και «εθνικά επιζήμια συμφωνία», που κατέβαινε στα συλλαλητήρια και τώρα ψάχνει εισηγητή, που πολιτεύτηκε με fake news και λάσπη, που φέρει σχεδόν ακέραιη την ευθύνη για την κατάσταση του πολιτικού διαλόγου, δε δικαιούται να κατηγορεί άλλους για χυδαιότητα, ούτε να μιλάει για σοβαρότητα, όπως έκανε στην τελευταία ανακοίνωσή της».

Τέλος με σκωπτικό ύφος προσθέτει: «Θα προέτρεπα τα στελέχη της ΝΔ να πάνε σε ένα σχολείο, εκεί που τα παιδιά κάνουν κατάληψη φορώντας μάσκες και ζητούν το αυτονόητο: καθηγητές και λιγότερους μαθητές ανά τάξη. Και ας μιλήσει μετά για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr