Σκοταδισμός

111

ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΛΕΙΤΟΥ
…Και ήρθε η στιγμή, που μια υπογεγραμμένη από την κυρία Ε. Αχτσιόγλου απόφαση για την επταήμερη λειτουργία της «Παπαστράτος», θα καταλογιζόταν ως έγκλημα εργασιακής καθοσιώσεως στον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!
Ήρθε βέβαια στην στιγμή, που οι σκαφάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα, η γλωσσική και ηθική του διολίσθηση στον Πολακισμό και ο εθισμός του σε καθεστωτικές πρακτικές βυθίζουν την δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψει το δυσμενές πολιτικό κλίμα προοιωνίζοντας με μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές.
Η επικοινωνιακή ίντριγκα του Μ. Μαξίμου όμως είχε και άλλη στόχευση. Ήθελε να καλύψει το γκρίζο τοπίο που δημιουργείται από την εκτεταμένη παραβατικότητα και εγκληματικότητα στους δρόμους της Αθήνας.
—Από την απροκάλυπτη εκβίαση της δικαιοσύνης που επιχειρούν οι φίλοι Κουφοντίνα, «αλληλέγγυοι» της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
—Από την επαναφορά στο προσκήνιο, της… καθαγιασμένης αντιεξουσιαστικής και παραβατικής δράσης του υιού Βούτση μέσω της προχθεσινής προσαγωγής του για έκτροπα και βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, από την υπενθύμιση των κολλητιλικίων του με το βλαστάρι του Κουφοντίνα.
—Από όλο αυτό το πλέγμα των περίεργων σχέσεων του «προοδευτικού» παρακράτους με τον ΣΥΡΙΖΑ.
—Αυτών που επέβαλλε την επιστροφή των Ρουβικώνων που είχαν συλληφθεί με το περιπολικό στην Βουλή, με εντολή Βούτση.
—Αυτών που οδήγησε τον κ.Δραγασάκη να μιλήσει για τα «δικά μας παιδιά» όταν εισέβαλλαν σε χώρο που εκφωνούσε λόγο.
—Αυτών που ωθούσε τον κ.Λάμπρου, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Συριζα σήμερα, να συνομιλεί με τους καταδικασθέντες τρομοκράτες στον Κορυδαλλό , προκειμένου να νομοθετήσει η κυβέρνηση ευνοϊκές για εκείνους διατάξεις!
Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία για τα κίνητρα και τις προθέσεις της κυβέρνησης, απλά να αθροίσουμε στα παραπάνω και την αναφορά Τσίπρα που προκάλεσε έκπληξη: ότι ο λόγος του , παρόλο που δηλώνει άθεος, είναι Χριστιανικός!!!
Δεν ξέρω αν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι η πολιτική τους είναι αυτή που παράγει αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, λόγω ιδεοληπτικών συνδρόμων.
Σίγουρα όμως ξέρουν να διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις και αυτό που βλέπουν τους προκαλεί πανικό.
Οι παροχές που κινδυνεύουν να διανεμηθούν μαζί με τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα, ελάχιστα έχουν αποδώσει. Το πλεονέκτημα Τσίπρα έναντι του Μητσοτάκη, κηρύχτηκε άφαντο και οι χουντοεργολαβίες της οικογένειας Τσίπρα στοιχειώνουν πια την πολιτική υπόσταση της Αριστεράς.
Κατά συνέπεια, ότι και να πει ο Μητσοτάκης από εδώ και πέρα, θα καταγγέλλεται είτε ως εργασιακός μεσαίωνας, είτε ως ακροδεξιά ρητορική, είτε ως ελιτίστικη αντίληψη, από τον κ. Τσίπρα, πριν ανέβει στο πρωθυπουργικό lear και ανάψει το Cohiba του.
Το γεγονός ότι η επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων, ισχύει πλήρως κατοχυρωμένη όσον αφορά στα εργασιακά δικαιώματα σε όλη την Ευρώπη και σε χώρες με υπερβάλλουσα οικονομική ανάπτυξη , ελάχιστη αξία έχει.
Γιατί πουθενά στον κόσμο η Αριστερά δεν παρέμεινε ένα σοβιετικό απολίθωμα, όπως στην Ελλάδα.
Πουθενά αλλού η Αριστερά δεν έμεινε εγκλωβισμένη στις εμμονές της, με αποτέλεσμα το ιδεολογικό της πρόσημο να ταυτίζεται με την ήσσονα προσπάθεια και το πολιτικό της παράγωγο να σταματά στην πρόσληψη σε θέση μετακλητού στο δημόσιο.
Κατά συνέπεια το ερώτημα που τίθεται, είναι αν η Ελλάδα καταφέρει να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, το κεφάλαιο του Αριστερού σκοταδισμού.
Αν οι πολίτες θελήσουν να βάλλουν τέλος στην μιζέρια, την ιδεολογική κακομοιριά και τον φασιστικό «ημετερισμό» της δήθεν προοδευτικής τοξικότητας.