Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου σε Βαξεβάνη: «Ας είναι πιο προσεκτικός ο αδίστακτος γκαιμπελίσκος»

3748
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Έρχονται 8.500 προσλήψεις

Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας… έστειλαν τον Τάκη Θεοδωρικάκο “διακοπές” γεγονός που σχολιάστηκε στο Twitter από τον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος όχι μόνο δεν έφυγε αυτές τις ημέρες από το γραφείο του όπως έγραψε η… Εφημερίδα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετείχε σε σειρά συσκέψεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Το θέμα θα είχε και την κωμική του πλευρά εφόσον δεν συνέπιπτε με τις μεταμεσονύχτιες φωτιές, γι αυτό και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη σκληρή απάντηση του δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό γύρω από το ρόλο που έχει διαδραματίσει εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του σημερινού πρωθυπουργού ο μιντιακός όμιλος που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η αποστομωτική απάντηση Θεοδωρικάκου
“Συνεχίζω τη δουλειά και σήμερα, όπως και χθες στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ας είναι πιο προσεκτικός ο αδίστακτος γκαιμπελίσκος ιδιοκτήτης του Documento. Δίνουμε παντού τη μάχη σε όλα τα μέτωπα υπέρ των πολιτών!”.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr