Σκευωρία Novartis: Παραπομπή Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας ζητά ο Ζαχαρής

407

Το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή, που είναι κόλαφος για την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη αποκαλύπτει το eReportaz. Την ίδια στιγμή ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός προτείνει την απαλλαγή των εισαγγελέων Ντζούρα και Μανώλη επισημαίνοντας ότι είχαν «επικουρικό ρόλο». Ωστόσο ζητεί να συνεχιστεί η έρευνα και για άλλες αξιόποινες πράξεις και για άλλους συμμετόχους!

Για κακούργημα η Τουλουπάκη

Στο πόρισμα που βρίσκεται στη διάθεση του eReportaz ο κ. Ζαχαρής είναι κόλαφος για τις ημέρες και τα έργα της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη ζητώντας, μεταξύ άλλων, την παραπομπή της εισαγγελέως για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Ελένη Τουλουπάκη έστειλε τη δικογραφία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα στη Βουλή γνωρίζοντας ότι τα επιβαρυντικά στοιχεία στηρίζονται σε ψεύδη αλλά και κατασκευασμένα στοιχεία που συνέλεξε η ίδια!

«Αναλυτικότερα αφού επέλεξε τρεις μάρτυρες στους οποίους έδωσε τα ψευδώνυμα Κελέση Αικατερίνη, Σαράφης Μάξιμος και Αναστασίου Ιωάννης τους έθεσε σε προνομιακό καθεστώς προστασίας για να τους παράσχει ασυλία που δεν εδικαιούντο αφού δεν συγκέντρωναν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και εν συνεχεία κατά παράβαση των δικονομικών εγγυήσεων με τη μεθοδολογία λήψης διαδοχικών καταθέσεων εξέταζε αυτούς σε διάρκεια μηνών επιχειρώντας με κάθε επόμενη κατάθεση να συμπληρώσουν την προηγούμενη επιτρέποντας η και επιβάλλοντας την κατάθεση εν γνώσει ψευδών περιστατικών κυρίως συνισταμένων σε έκφραση απλής γνώμης χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο το οποίο να στηρίζει τη γνώμη τους αυτή στο πλαίσιο προσπάθειας δημιουργίας ποινικών ευθυνών, με την αποχή από διενέργεια από οποιαδήποτε πράξη έρευνας που θα μπορούσε να παράσχει αντικειμενικά στοιχεία αφού αυτά αντιστρατεύονταν τις ψευδείς καταθέσεις που εν γνώσει της έλαβε χωρίς να ερευνήσει τίποτα άλλο επί μήνες καθώς και με την απόκρυψη υπαρχόντων στοιχείων από τη Βουλή…».

Παράλληλα ο κ. Ζαχαρής επισημαίνει ότι η Ελένη Τουλουπάκη συντόνισε και υπαγόρευσε τους μάρτυρες να καταθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία σε βάρος του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αποκρύβοντας το γεγονός ότι οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Ιωάννης Σέβης είχαν αρχειοθέτηση την υπόθεση για την προμήθεια των εμβολίων του H1N1!

Οι επίκουροι

Παράλληλα ο ανώτερος εισαγγελέας ουσιαστικά ζητεί την απαλλαγή των κκ Μανώλη και Ντζούρα καθώς ισχυρίζεται ότι όλες οι πράξεις τους ήταν καθαρά επικουρικές, δηλαδή κατευθυνόμενες από την Ελένη Τουλουπάκη. Ωστόσο ζητεί να διερευνηθούν περαιτέρω αδικήματα και για αλλά πρόσωπα βασιζόμενος στις καταθέσεις του Ιωάννη Αγγελή αλλά και τις μηνύσεις των πολιτικών προσώπων.
πηγή: ereportaz.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr