«Σκάει» βόμβα από το OPEN στον ΣΚΑΙ

6862
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis«Σκάει» βόμβα από το OPEN στο ΣΚΑΙ

Στο Νέο Φάληρο ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μεταγραφικό τους απόκτημα που έρχεται από το OPEN, που μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος και τον Γιώργο Λιάγκα, αναμένεται να απογειώσουν την θεαματικότητα του ΣΚΑΙ.

Πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά που την περασμένη τηλεοπτική περίοδο κράτησε με τα δικά του νούμερα σε αξιοπρεπή επίπεδα τη συνολική τηλεθέαση του καναλιού της Παιανίας, αλλά απόφάσισε να μετακομίσει στα νότια προάστια χωρίς όμως τους βασικούς συνεργάτες του. Την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του και τον floor manager. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει ρήτρα 200 χιλιάδων ευρώ, την οποία ο Νίκος Μουτσινάς προτίθεται(αν δεν το έχει ήδη κάνει) να καταθέσει στο OPEN προκειμένου να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με το σταθμό. Πάντως είναι σαφής ο προσανατολισμός του ΣΚΑΙ προς την κατεύθυνση της «αποπολιτικοποίησης», κάτι που δίνει χώρο στο ONE του μιντικακού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει δυνατά στο παιχνίδι της ενημέρωσης.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr