Σαμοθράκη: Ουρές και ταλαιπωρία για ένα εισιτήριο

21
Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα της Σαμοθράκη tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σαμοθράκη: Ουρές και ταλαιπωρία για ένα εισιτήριο

Τεράστιες ουρές σχηματίζονται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Σαμοθράκης, από εκατοντάδες τουρίστες που περιμένουν να φύγουν από το νησί.

Στα εκδοτήρια και σε όλο το χώρο του λιμανιού γίνεται το αδιαχώρητο, από τους ανθρώπους που αναζητούν ένα εισιτήριο για τα πλοία που ξεκίνησαν από σήμερα τα δρομολόγια. Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί εδώ και εννέα μέρες στη Σαμοθράκη.

Μάλιστα, η ταλαιπωρία συνεχίζεται και γι’ αυτούς που εξασφαλίζουν το …πολυπόθητο εισιτήριο, μιας και κάποιοι θα πρέπει να φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και μετά να περιμένουν να φτάσει το αυτοκίνητο τους με άλλο πλοίο.

Το μεσημέρι ξεκίνησε τα δρομολόγια το οχηματαγωγό πλοίο «Anax», μεταφέροντας από την Σαμοθράκη 12 επιβάτες, 139 Ι.Χ. οχήματα, ένα φορτηγό και 6 δίκυκλα. Το συγκεκριμένο πλοίο μεταφέρει οχήματα, αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει επιβάτες.

Νωρίτερα, άρχισε τα δρομολόγια το ταχύπλοο «Ζέφυρος», το οποίο όμως μεταφέρει μόνο επιβάτες, περίπου 150 την φορά.