Ρόδος: Καταδίκη Αιθίοπα που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο

21
Ρόδος: Καταδίκη «νταή» Αιθίοπα που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε Αιθίοπα από τη Σουηδία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος αντίστασης, απειλής, εξύβρισης και διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού κλήθηκαν τη Δευτέρα από τον διευθυντή του ξενοδοχείου «AVRA Beach» για να συνδράμουν σε επεισόδιο με τον κατηγορούμενο. Ο τελευταίος επιτέθηκε στη σύζυγό του και εν συνεχεία σε υπαλλήλους του ξενοδοχείου που προσπάθησαν να τη βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο δωμάτιό του κι εκεί κατάφεραν παρά την σθεναρή αντίστασή του να τον προσαγάγουν στο Αστυνομικό τμήμα.

Ο Αιθίοπας προκάλεσε φθορές στο ξενοδοχείο, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα ευρισκόμενος σε κατασταση αμόκ επιτέθηκε αρχικά σε υπαρχιφύλακα και ακολούθως σε δύο αστυνομικούς καθυβρίζοντας την αστυνομία, την Ελλάδα.

Παράλληλα, προκάλεσε και εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα έσπασε μία καρέκλα καθώς και την υαλόπορτα του γραφείου.

(Πηγή dimokratiki.gr)