Ρόδος: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες για τον βιασμό της 22χρονης

40

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, ο 30χρονος και ο 32χρονος που κατηγορούνται για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος 22χρονης Νορβηγίδας, πριν από δύο χρόνια στη Ρόδο.

Οι δύο άνδρες συνοδευόμενοι από το συνήγορο τους Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο δήλωσαν, απολογούμενοι πως τους ήταν αδύνατον να θυμηθούν την καταγγέλλουσα δύο χρόνια μετά το δήθεν συμβάν, καθώς το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν, το επισκέπτονταν εκατοντάδες κάθε βράδυ για όλο το καλοκαίρι.

Οι ίδιοι τόνισαν επίσης πως τους προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι σύμφωνα με τη κατάθεση της 22χρονης, μετά τα όσα δήθεν συνέβησαν μεταξύ τους, εκείνη πήγε για δείπνο, κοιμήθηκε, συνομίλησε με τις φίλες της και αποφάσισε να μεταβεί  στην Ασφάλεια Ρόδου το μεσημέρι λίγο πριν αναχωρήσει για τη πατρίδα της, ενώ δεν θέλησε τελικά να υποβάλλει καταγγελία καθώς δεν ήταν σίγουρη αν η ερωτική συνεύρεση έγινε με την  συναίνεσή της ή όχι.

Οι δύο άνδρες πρόσθεσαν πως όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η αλλοδαπή άλλαξε τελικά γνώμη και κατήγγειλε στις νορβηγικές Αρχές ότι βιάστηκε στην Ελλάδα καθαρά και μόνο για οικονομικό όφελος.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η Νορβηγίδα όταν επέστρεψε στην πατρίδα της το καλοκαίρι του 2017 και είχε ως συνέπεια να κινηθεί η ποινική διαδικασία σε βάρος των δύο ανδρών, οι οποίοι ωστόσο αρνούνται ότι έχουν την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την 22χρονη, όλα φέρονται να έγιναν από τις 4 έως τις 6.30 τα ξημερώματα στις 30 Ιουλίου 2017. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν γνωρίσει -σύμφωνα με το κατηγορητήριο-  την κοπέλα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που εργαζόταν ο 30χρονος.

Τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης, οι δύο άνδρες φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά και παρά τη θέληση της, με την 22χρονη, την οποία κατηγορούνται ότι ακινητοποίησαν και της επέφεραν χτυπήματα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ενώ την εξανάγκασαν να ανεχθεί και ασελγείς πράξεις και από τους δύο τους.

Όλα αυτά δε, φέρονται να έλαβαν χώρα στο σπίτι του 32χρονου.

(Πηγή rodiaki.gr)

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr