“Ρασπούτιν”, δώστ΄ όλα! Θα ζητήσει την εξαίρεση 4 μελών της προανακριτικής

97

Με μια ακόμη επικοινωνιακή φούσκα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών της Προανακριτικής που έχει συσταθεί για να διερευνήσει τη σκευωρία της Novartis και τυχόν ευθύνες του Δημ. Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, θα καταθέσει σήμερα στην Προανακριτική αίτημα εξαίρεσης του Θάνου Πλεύρη, Κώστα Καραγκούνη, Κώστα Κυρανάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Προανακριτική Επιτροπή έχει αποφασίσει να εξαιρεθούν από μέλη της οι Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος γιατί θα κληθούν ως μάρτυρες για τη σκευωρία της Novartis, και όχι ως “ανακριτές”.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα το απόγευμα τελειώνουν οι καθυστερήσεις που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και η επιτροπή θα πιάσει δουλειά με πρώτο μάρτυρα τον Κωνσταντίνο Φρουζή. Τα υπόλοιπα… επί της Προανακριτικής.

Τι είπαν Τσοβόλας και Παπαγγελόπουλος

«Θα ζητήσω την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής για να αποδείξω την υποκρισία τους» δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN προσθέτοντας ότι «ήδη εγείρονται πολύ σοβαρά νομικά ζητήματα».

Λίγο μετά τη δήλωση αυτή, ο συνήγορος του κ. Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας, σε τοποθέτησή του στον Alpha 98,9, τόνισε πως θα καταθέσει αίτημα και υπόμνημα εξαίρεσης τεσσάρων μελών της Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis.

Σύμφωνα με τον κ. Τσοβόλα το αίτημα θα στρέφεται κατά των βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝ.ΑΛ., Θανάση Πλεύρη, Κώστα Καραγκούνη, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και Βασίλη Κεγκέρογλου, αντίστοιχα.