Πύλος: Απόπειρα απαγωγής δεκάχρονου από άγνωστο άνδρα

76
Πύλος: Απόπειρα απαγωγής δεκάχρονου από άγνωστο άνδρα tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Μια περίεργη και ανησυχητική καταγγελία έκανε το βράδυ της Τρίτης ζευγάρι στην Πύλο, όταν το δεκάχρονο παιδί τους εξιστόρησε ότι κάποιος προσπάθησε να το πάρει μαζί του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στον μόλο της Πύλου, περίπου στις 10 το βράδυ, τον πλησίασε άντρας μέσης ηλικίας (τον περιγράφει μαυροφορεμένο). Αυτός του είπε ότι η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου έχει διακομιστεί.

Ευτυχώς, το παιδί γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, πήγε και τη βρήκε.

Για το περιστατικό, η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο τελευταίος, στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν.

(Πηγή tharrosnews.gr)