Πρωτοψάλτη: Η φράση «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη

by news

Συνέντευξη στο «Secret» των παραπολιτικών παραχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάματος.

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Δηλώνω ότι είμαι και εγώ μαζί τους και στηρίζω τα θύματα γι’ όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλω να συγχαρώ την κυρία Σοφία Μπεκατώρου που πραγματικά άνοιξε την καρδιά της και έφερε στο φως όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα. Κανείς δεν φανταζόταν, ούτε καν η ίδια, τι πόρτα θα άνοιγε για την εξυγίανση. Αυτό που έκανε είναι συγκλονιστικό. Της δίνω 10 χρυσά μετάλλια γι’ αυτή της την κίνηση. Για μένα, ήταν τρομακτική ανακάλυψη κάποιων χαρακτήρων, γιατί κάποιους ανθρώπους που τους ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, τους είχαμε τοποθετήσει στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην τέχνη του θεάτρου. Ξαφνικά ανοίγει μια, πως να την πω, χαράδρα, να την πω τρύπα, και αρχίζουν και πέφτουν άνθρωποι» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υπογράμμισε ότι την ενόχλησαν και τη θύμωσαν κάποια γεγονότα, όπως η φράση «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου». «Πιστεύω ότι αποτελεί ύβρη όχι μόνο προς την κ. Μπεκατώρου, αλλά προς όλες τις γυναίκες. Η “μόδα Μπεκατώρου” υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα