Πρώτη ημέρα Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ

63
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisO Γιάννης Παπαθανασίου νέος πρόεδρος των ΕΛΠΕ

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου παρουσίασε ένα δείγμα των προθέσεων του για τα Ελληνικά Πετρέλαια, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως του νευραλγικού Οργανισμού για την ελληνική οικονομία.
Ο νέος πρόεδρος των ΕΛΠΕ αναφέρει χαρακτηριστικά :
“Αναλαμβάνω από σήμερα την θέση του Προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων, ύστερα από συμφωνία των βασικών μετόχων του Ομίλου.
Γνωρίζω πολύ καλά το ρόλο και τη σημασία των ΕΛΠΕ για την ελληνική οικονομία, την συνεισφορά τους στην έξοδο από την κρίση αλλά και τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προκειμένου η πορεία του Ομίλου να παραμείνει ανοδική, προς όφελος της χώρας, των καταναλωτών και των εργαζομένων.
Είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα η πρόταση της Κυβέρνησης και η αποδοχή της εκ μέρους των μετόχων. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη αυτή”.