Προς Αλ. Τσίπρα: ελεήστε τον Αντώναρο

464

Απομένουν μόνο λίγα 24ωρα για να καταθέσουν, όπως ορίζει ο νόμος, τα κόμματα τις τελικές λίστες με τους υποψήφιους Βουλευτές.

Αρα έχει χρόνο ο Τσίπρας για να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της “πλατιάς απεύθυνσης” και της “γέφυρας” τον Βαγγέλη Αντώναρο, που τόσο του έχει σταθεί τα τελευταία 5 χρόνια. Θα ήταν πάντως άδικο και κρίμα να μείνει εκτός αυτός ο… γίγαντας της πολιτικής σκέψης και “εκφραστής του καραμανλισμού”.

Επίσης, δεν είναι σωστό κύριε Τσίπρα μας, να έχετε μαζέψει στα “αριστερά” σας ψηφοδέλτια από ρετάλια του ΓΑΠ, κάτι απίθανους γυρολόγους της “ανανεωτικής αριστεράς”, σχεδόν όλους τους “ψεκασμένους” από το κόμμα (να ζήσουμε και να μην το θυμόμαστε) του Πάνου Καμμένου και να αφήσετε στην απέξω τον Βαγγέλη τον Αντώναρο. Θα σας λέγαμε και για τον Αρη Σπηλιωτόπουλο αλλά δεν ξέρουμε αν έχετε θέση ανοικτή για έναν ακόμη “σύντροφο”.

Κλείνοντας, κύριε απερχόμενε πρωθυπουργέ της δήθεν αριστεράς, είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνεται τη σπουδαιότητα του παλλαϊκού αιτήματος για να ελεήσετε πολιτικά, τον πολιτικά άστεγο και και πολιτικά “ορφανό” Βαγγέλη Αντώναρο. Αναμένουμε με αγωνία να πράξετε τα δέοντα…