Πρώην συνεργάτιδα του Βερναρδάκη αναρωτιέται αν «ο Χίος πυροβολήθηκε για την Μαρέβα»

205

Η άλλοτε επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια βουλευτής και πρώην στενή συνεργάτιδα του Χριστόφορου Βερναρδάκη προχώρησε στη δημοσίευση μία πρωτοφανούς ανάρτησης συνδέοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου με την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό ότι η πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου έγινε προκειμένου εκείνος να σταματήσει να γράφει εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη!

«Και μετά ήρθε η υπόθεση με τον Στέφανο Χίο, όπου υπάρχουν ενδείξεις που θέλουν να πυροβολήθηκε προκειμένου να σταματήσει να γράφει πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της εκθαμβωτικής Μαρέβα, η οποία για να φτιαχτεί μας κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ», γράφει χαρακτηριστικά η κα Δούση.

Η Μάγκυ Δούση είχε εμπλακεί από τον Σεπτέμβριο του 2015 στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας ειδική συνεργάτιδα του τότε γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ενώ παλαιότερα κατείχε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου των Οικολόγων-Πρασίνων με τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάψει συμμαχία. Κατά την αλλαγή της κυβέρνησης τον Ιούλιο του 2019 και με αφορμή ρεπορτάζ ότι πολλές από τις πόρτες του Μαξίμου ήταν κλειδωμένες με αποτέλεσμα να χρειασθεί να κληθεί ειδικός προκειμένου να ανοίξουν τα γραφεία, η τότε συνεργάτιδα του κ. Βερναρδάκη είχε αφήσει αιχμές, αναφέροντας σε ανάρτηση της ότι φεύγοντας, είχε κλειδώσει και είχε αφήσει τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Δούση

Αρνούμαι να μπω στη συζήτηση για το αν είναι ή όχι η Μαρέβα καλοντυμένη…
Το πρόβλημα της Μαρέβα και της κάθε άλλης συζύγου ή του κάθε άλλου συζύγου στη θέση της Μαρέβας δεν είναι ότι δεν συνδύασε σωστά τη τσάντα με το παπούτσι, αλλά πως συνδύασε τη θέση της με τις οικονομικές της δραστηριότητες, όπως περίεργες offshore και περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν το διάστημα που ήταν σε διάσταση με τον Κ. Μητσοτάκη και δεν υπέβαλε (αδικαιολόγητα) πόθεν έσχες. Και δεν πρόκειται για φήμες, ούτε για «τραβηγμένα από τα μαλλιά» γεγονότα, καθώς η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, αφού κατέθεσε αγωγή η Μαρέβα (κακός επικοινωνιακός χειρισμός και θράσος) και το δικαστήριο απεφάνθη ότι η εφημερίδα Documento κατέγραψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία… Απόφαση που φυσικά δε γνώρισε ανάλογη δημοσιότητα με αυτή της αγωγής της Μαρέβα.
Και μετά ήρθε η Λίστα Πέτσα και πολλές δεκάδες site βρέθηκαν να παίρνουν χιλιάδες ευρώ ασύνδετα με την επισκεψιμότητά τους και για να «ξεπληρώσουν» για αυτή την ένεση ρευστότητας δεν περνάει μέρα που να μην πληροφορούμαστε για το τι υπέροχο φόρεσε η Μαρέβα και ποσό λαμπερή είναι. Και μετά ήρθε η υπόθεση με τον Στέφανο Χίο που τσαλακώνουν την εικόνα της εκθαμβωτικής Μαρέβα, η οποία για να φτιαχτεί ΜΑΣ κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ.


πηγή: dailypost.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr