Προανακριτική: Ο Καλογρίτσας, το «Syriza channel» και τα «καυτά» ντοκουμέντα

by Manifesto

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται οριστικά και αμετάκλητα να καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ο “κόκκινος εργολάβος”, Χρήστος Καλογρίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν πρόκειται να χαριστεί στους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να χαϊδέψει αυτιά.

” Ο Καλογρίτσας έχει ουκ ολίγα ντοκουμέντα στη διάθεσή του, τα οποία φέρονται να αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίον οι πρώην ηγήτορες του Μαξίμου επιχείρησαν να τον βάλουν μπροστινό στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες. Γνωρίζει και για τον White Porscha και για το White House και για τη σύμβαση που υπέγραψε η εταιρεία «Τοξότης» με τη θυγατρική της CCC, για έργο στα Εμιράτα το οποίο δεν έγινε ποτέ! Όπως γνωρίζει και για τις συναντήσεις που είχε ο ίδιος με τον Φουάντ Χούρι, τα μπες-βγες στο Μαξίμου, τη διαβεβαίωση ότι «λεφτά υπάρχουν» για να προχωρήσει το project του ΣΥΡΙΖΑ Channel, καθώς και τα σκληρά λόγια που άκουσε από τον κουμπάρο του Χρήστο Σπίρτζη” γράφει η εφημερίδα “Μπάμ”.
Όλα αυτά, με επιμονή σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ο επιχειρηματίας αναμένεται να τα καταθέσει στην Προανακριτική.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα