Ποιοι θέλουν νέο Κανάλι 29;

452

Το παιχνίδι της φίμωσης και του αποκλεισμού από τα ΜΜΕ συνεχίζουν να παίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα λέγεται πως ετοιμάζουν αντεπίθεση με μια συνταγή από τα παλιά. Ξαναζωντανεύουν το σενάριο ενός συριζαϊκού καναλιού αντιγράφοντας το ιστορικό Κανάλι 29.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Τράγκας και ο Ντίνος Κόκκαλης βρίσκονται τις τελευταίες βδομάδες σε αναζήτηση τηλεοπτικής συχνότητας, για να δημιουργήσουν τον τηλεοπτικό σταθμό Flash.

Οι πληροφορίες θέλουν η κίνηση αυτή έχει λάβει το “οκ” από τον πατέρα του Ντίνου Κόκκαλη, Σωκράτη, με τον οποίο ο Γιώργος Τράγκας διατηρεί πολύ στενές σχέσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τράγκας έχει πείσει – κατά το κοινώς λεγόμενο “παραμυθιάσει”- τον υιό (και πατέρα) Κόκκαλη πως δεν θα πετάξουν στον… κουβά, τα ουκ ολίγα χρήματα (εκατομμύρια ευρώ) που απαιτούνται για την εξαγορά συχνότητας και την σύσταση τηλεοπτικού σταθμού, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Την ίδια στιγμή γνώστης αυτού του σχεδίου στα τηλεοπτικά media φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Σωκράτη και τον Ντίνο Κόκκαλη, από τις εποχές της πρωθυπουργίας του.

Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έχει και ο Γιώργος Τράγκας.

Διαβάστε περισσότερα: 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr