Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού

by Manifesto

“Οι έκτακτες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού οδήγησαν στη ματαίωση της 85ης Δ.Ε.Θ. όπως την είχαμε συνηθίσει. Όμως, το THESSALONIKI HELEXPO FORUM έδωσε τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό να παρουσιάσει χθες στους Έλληνες το σχέδιό του για τους επόμενους μήνες. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θα έχει την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μία συνέντευξη Τύπου διαφορετική. Σήμερα είμαστε λίγοι στην αίθουσα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είμαστε όμως όλοι εδώ. Μέσω τηλεδιάσκεψης θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν και να θέσουν τις ερωτήσεις τους στον Πρωθυπουργό, δημοσιογράφοι από όλη την Επικράτεια. Παρακαλώ, οι ερωτήσεις να είναι σύντομες, ώστε ο Πρωθυπουργός να μπορέσει να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού η οποία σε κάποια σημεία της έγινε και με τηλεδιάσκεψη, διήρκεσε 3 ώρες και ο Κυρ. Μητσοτάκης απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις για τα εθνικά θέματα, την οικονομία, τα σχολεία, την πανδημία του κορωνοιού, το προσφυγικό και για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

 

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα