Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

6
Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο άρχισε με δύο παραστάσεις.

Το απόγευμα ανέβηκε στο στούντιο το έργο της Joy Alpuerto Ritter «Babae» και το βράδυ η παράσταση της ομάδας Accrorap «The roots».

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό, ειδικά λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι έδιναν τις ευχές τους στην καλλιτεχνική διευθύντρια Λίντα Καπετανέα.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργοί και βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος και Αλέξης Χαρίτσης, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νικάς, ο απερχόμενος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι νέοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αρκετοί αυτοδιοικητικοί και επιχειρηματίες της Μεσσηνίας.

(Πηγή eleftheriaonline.gr)