Πήρε τα βουνά ο Καραμανλής

161

Άλλοι πάνε θάλασσα, εκείνος μάλλον την βαρέθηκε. Άλλωστε ζει λίγα μέτρα από αυτή και την έχει όλο το χρόνο στα πόδια του. Έτσι χθες ο Κώστας Καραμανλής απολάμβανε μια πεζοπορία στον Όλυμπο, παρέα με τον Κατερινιώτη πρώην βουλευτή, Γιώργο Κωνσταντόπουλο.
Δεν θέλει και πολύ, τα σενάρια άρχισαν και ειπώθηκαν διάφορα.
Ετσι, αναγκάστηκε να παρέμβει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος και να βάλει τέλος στα σενάρια με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:
«Συνήθως δεν απαντώ σε κακεντρεχή σχόλια και κουτσομπολιά όταν αφορούν μόνο εμένα ούτε θυμώνω, τα θεωρώ κουρέλια που ποτέ δεν θα τα φορούσα!
Όταν όμως τα συνδέουν με πρόσωπα που εκτιμώ και αγαπώ έχω υποχρέωση να τα προστατέψω όταν μάλιστα ήταν καλεσμένοι μου στον Όλυμπο και Πιερία!
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου και ο ορθοπεδικός Νίκος Γκουγκουλιάς που η προωθημένη φαντασία ορισμένων τον παρομοίασε και συνέδεσε με τον πρώην Πρίγκηπα Νικόλαο πλάθοντας σενάρια μυθοπλασίας …
Παιδιά ηρεμήστε επιτέλους
Η ίδια παρέα επισκεπτόμαστε συχνά τον Όλυμπο.
Και το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η διαδρομή Παλιού Παντελεήμονα Καλλιπεύκης έτσι για να τα ξέρουν όλα οι ξερόλες!
Α ρε φίλε Νικόλαε εκ Καλιπεύκης ορμώμενε σε έκαναν και Πρίγκηπα Νικόλαο!».
Τα σενάρια ξεκίνησαν όταν την επόμενη ημέρα της αναχώρησης του κ. Καραμανλή με την παρέα του για την Αθήνα, την περιοχή επισκέφτηκε ο τέως πρίγκηπας Νικόλαος.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr