Πήραν “φωτιά” τα ψαλίδια στα κομμωτήρια

by news

Η ανακοίνωση του δεύτερου γενικού lockdown έκανε αρκετούς πολίτες σε όλη τη χώρα να σπεύσουν στα κομμωτήρια, τα οποία θα λειτουργήσουν κατ΄ εξαίρεση το Σαββατοκύριακο, για το τελευταίο κούρεμα.

Από το πρωί της Πέμπτης, όταν ήταν γνωστό πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν στραφεί στα κομμωτήρια. Το μεγαλύτερο κύμα ωστόσο ήρθε μετά το μεσημέρι, όταν πλέον ο πρωθυπουργός και ο Σωτήρης Τσιόδρας έκαναν τις ανακοινώσεις και επιβεβαίωσαν την καραντίνα που θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Νοέμβρη.

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια συνέχισαν να χτυπούν με μανιώδεις ρυθμούς και την Παρασκευή και τα αιτήματα για ένα τελευταίο ραντεβού πλήθυναν άμεσα, όπως είπε στην κάμερα του MEGA ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και της επιβολής lockdown, τα κομμωτήρια θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τηρώντας συγκεκριμένα μέτρα προστασίας

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα