Πεζοπορία τεσσάρων ωρών στο βουνό έκανε ο πρωθυπουργός: Στο Μέτσοβο με την οικογενειά του

132

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε το πρωί του Σαββάτου και οπως αναφέρει το epiruspost.gr περπάτησε περίπου τέσσερις ώρες στα βουνά του Μετσόβου και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μέρη που συνάντησε, ενώ όπως είπε θα βρίσκεται στην περιοχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Πεζοπορία, σπορ και συναντήσεις

Πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του το Σάββατο ενώ την Παρασκευή είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τα βουνά της περιοχής με τις ευχές του.

Ο Πρωθυπουργός, λάτρης των Ηπειρωτικών βουνών πέρασε πολλές ώρες στη φύση, όπως είχε δηλώσει θα ήθελε να σκεφτεί και το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας στο βουνό, και στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Η συζήτηση περιστράφηκε σε πολλά θέματα τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και της τοπικής επικαιρότητας με τους παριστάμενους να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σαλέ ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με κόσμο και έβγαλε φωτογραφίες.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr