Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Αποκτά μηχανήματα για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

47
Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Προμηθεύεται μηχανήματα για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Μηχανήματα κυρίως γεωτεχνικών έργων, τα οποία θα φυλάσσονται στις στρατιωτικές μονάδες του Βορείου Αιγαίου και θα μπορούν να επέμβουν άμεσα για την αντιμετώπιση ή και για την πρόληψη φυσικών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, καθώς και για την αποκατάσταση των ζημιών, προμηθεύεται η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου.

Με απόφαση του ασκούντα χρέη περιφερειάρχη Βορείου Θεοδώρου Βαλσαμίδη, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014 – 2020» η πράξη «Δράσεις για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών» συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ με δικαιούχο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο της πράξης θα πραγματοποιηθεί προμήθεια τριών ανατρεπόμενων οχημάτων, δυο ρυμουλκών οχημάτων μεταφοράς μηχανημάτων, τεσσάρων πολυμηχανημάτων μικρού μεγέθους τύπου Bobcat, ενός φορτιστή γαιών και τριών φορτωτών εκσκαφών.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr