Παιανία: Εντακτικοποίηση ελέγχων της ΕΛΑΣ

by news

Ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή ανώτατων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (9/6) μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη. Αντικείμενο της σύσκεψης η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στα στενά όρια του Δήμου Παιανίας.

Όπως επεσήμανε κατά την τοποθέτησή του ο Ισίδωρος Μάδης, η αστυνόμευση είναι ελλιπής συνέπεια και της υποστελέχωσης του ΑΤ Παιανίας. Τόνισε δε την ανάγκη να καλυφθούν στο μέγιστο βαθμό οι οργανικές θέσεις και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ώστε να επιστρέψει το αίσθημα της ασφάλειας στους κατοίκους.

O Δήμαρχος Παιανίας έδωσε έμφαση στα ζητήματα παραβατικότητας – εστιάζοντας και στους βανδαλισμούς κοινοχρήστων χώρων όπως οι πλατείες αλλά και τα σχολεία – καθώς επίσης στο ανάγλυφο της περιοχής σημειώνοντας πως ο δήμος εκτός από τις δύο κοινότητες αμιγούς οικιστικού ιστού περιλαμβάνει και περιφερειακούς οικισμούς.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ειδικός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα