Π. Γκαρσία: «Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται κάθε μέρα»

by news

Εμφανώς -και απόλυτα δικαιολογημένα- συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αφιέρωσε το τρόπαιο στη γυναίκα του αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας του. Επισημαίνοντας ότι: « Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται κάθε μέρα. Έχουμε πολύ κόσμο που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα. Αυτοί είναι πρωταθλητές».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της CosmoteTv, ανέφερε: «Αυτό είναι για τη Λάουρα τη γυναίκα μου. Την οικογένεια μου. Για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πάντα μας στήριζε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για πολύ κόσμο που δεν είναι μαζί μας τώρα. Για πολλά παιδιά που δεν είναι στη ζωή.

Για όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο. Για όλο το κλαμπ είναι το Κύπελλο. Συνεχίζουμε», είπε ο Γκαρσία και συνέχισε.

«Το ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Παίξαμε πολλές φορές με αυτή την ομάδα. Αλλά όλο αυτό είναι καρπός της προσπάθειας των παιδιών. Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται κάθε μέρα.

Έχουμε πολύ κόσμο που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα. Αυτοί είναι πρωταθλητές. Και αυτά τα παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα