ΟΝΝΕΔ Talks: Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει

19

Σε συνέχεια της καμπάνιας την ΟΝΝΕΔ και της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας με στόχο την επαγρύπνηση και ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών και σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το τρίτο ONNEΔ Talk του δεύτερου κύκλου.

Μετά το μεγάλο κάλεσμά προς όλους τους νέους να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια και να γίνουν δότες μυελού των οστών, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει μια συζήτηση με σκοπό να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την διαδικασία, τα αριθμητικά δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να βοηθήσει.

Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ και της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας υπό τη Γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου ο ιατρός και Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Στέλιος Γραφάκος, καθώς και άνθρωποι που θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες γύρω από το θέμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η δωρεά μυελού των οστών είναι μια απλή διαδικασία με την οποία μπορεί ο καθένας από μας να χαρίσει ζωή, δίνοντας μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο του. Το κάλεσμα που απευθύναμε στα μέλη μας και τους νέους σε ολόκληρη τη χώρα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες δείγματα. Συνεχίζουμε με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση όλων για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει».

Το τρίτο ΟΝΝΕΔ Talk του δεύτερου κύκλου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube:

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr