Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη – Στην Ευελπίδων Κούρκουλα και Παναγιωτάκης

by news

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα, και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης,  βρίσκονται από αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων εδώ και λίγη ώρα  για την υπόθεση Λιγνάδη. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή, Αλέξης Κούγιας, είχε προαναγγείλει αίτημα για εξέταση τριών μαρτύρων που σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο δεύτερος καταγγελλόμενος βιασμός.

Και οι δύο έχουν κληθεί από τον Δημήτη Λιγνάδη ως μάρτυρες προκειμένου να βεβαιώσουν τον ισχυρισμό του ότι «την 1η Αυγούστου του 2015 μετέβη στην Ιθάκη και έμεινα όλο τον Αύγουστο εκεί με τον ιδιοκτήτη του Action24 και την πρώην υπουργό Πολιτισμού», περίοδο κατά την οποία φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός Αιγύπτιου στην Επίδαυρο.

Aπό την πλευρά της υπεράσπισης έχουν δηλωθεί 20 μάρτυρες προκειμένου να στηρίξουν τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη, αλλά και να αναφερθούν στην προσωπικότητά του.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα