Οι Βρετανοί ψηφίζουν Ελλάδα – Στο “κόκκινο” οι κρατήσεις

by news

Εκτοξεύθηκαν οι κρατήσεις εισιτηρίων για καλοκαιρινές διακοπές  με την Ελλάδα να βρίσκεται στις προτιμήσεις των Βρετανών για τις καλοκαιρινές διακοπές ενώ η Κρήτη σύμφωνα με στοιχεία είναι το νησί μεταξύ των κορυφαίων προορισμών.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι κρατήσεις της αεροπορικής εταιρείας EasyJet εκτοξεύθηκαν κατά 337% και οι κρατήσεις για διακοπές- πακέτο αυξήθηκαν κατά 630% σε σύγκριση με μια εβδομάδα νωρίτερα, με τη Μάλαγα, το Αλικάντε και την Πάλμα στην Ισπανία, το Φάρο στην Πορτογαλία και το ελληνικό νησί της Κρήτης να είναι οι πρώτες επιλογές για τις φετινές διακοπές των Βρετανών τουριστών.

Επίσης Σύμφωνα με τον ιστότοπο ενοικίασης σπιτιών Host Unusual, σημειώθηκε αύξηση 127% στις κρατήσεις για εσωτερικό τουρισμό με τους Bρετανούς να επιλέγουν δημοφιλείς προορισμοί όπως το Νόρφολκ, την Κορνουάλη και το Ντόρσετ.

Η Ελλάδα εξετάζει να δώσει πρώιμο πράσινο φως στους Βρετανούς τουρίστες που έχουν λάβει το εμβόλιο αναφέρει η εφημερίδα Times με την προϋπόθεση ότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίων και των ξενοδοχείων θα έχουν εμβολιαστεί. Όμως η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση σχολιάζει ο βρετανικός τύπος που επιμένει σε μια ενωμένη προσέγγιση σε σχέση με την απαγόρευση μην απαραίτητων ταξιδιών από χώρες εκτός της Ένωσης.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα