Οι στενές σχέσεις του υφυπουργού Κράνη µε τον Δημήτρη Μελισσανίδη

215

Στενές σχέσεις, όπως προκύπτει από μαρτυρίες προσώπων που γνωρίζουν πολλά και διάφορα επί του παρασκηνίου, διατηρούν ο απερχόμενος υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης και ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο άνθρωπος που έφερε κοντά τους δύο άνδρες είναι, όπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στα “Παραπολιτικά”, η καλή νομικός -και στενή συνεργάτιδα του «Τίγρη»- Ελλη Ρίζου. Ο υφυπουργός, αν και φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων, δεν κρύβει την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αυτό ισχύει και με τον τελευταίο, ο οποίος στο πρόσωπο του Κράνη φαίνεται να έχει συναντήσει έναν εξαιρετικό φίλο. Μάλιστα, όταν τα «Παραπολιτικά» άρχισαν να γράφουν για τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, η εφημερίδα που έσπευσε να μπει «ασπίδα» μπροστά από τον κ. Κράνη ήταν η «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη, ο οποίος, ως γνωστόν, συνδέεται με στενή φιλία με τον «Τίγρη».

Και φυσικά για τον απερχόμενο υφυπουργό αποτελεί λεπτομέρεια ότι στο ίδιο έντυπο φιλοξενούνται (μόνο) επικριτικά κείμενα για τον πρωθυπουργό, τη σύζυγό του και τον διευθυντή του Μητσοτάκη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr