Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

260
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Μ. Λαζαρίδης: Εμείς δεν έχουμε αλλεργία στις επενδύσεις. Έχουμε αλλεργία στην ανεργία

Μακάριος Λαζαρίδης
Οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την Κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η Κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό. Μάλιστα υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει.
Στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντας, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Γαληψού.» συνέχισε στη δήλωσή του.
Επί τέσσερα χρόνια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, “τρέχει” να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα.
Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας Kυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω».
Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε … “Πληρώστε περισσότερα”! Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr