Οι… πολάκηδες ξανάπιασαν δουλειά

6147
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΗ «ανορθογραφία» της Αριστεράς ξανάπιασε δουλειά

Με μια ακόμη παρέμβαση υψηλού… πολιτικού πολιτισμού, μετά από απουσία λόγω προεκλογικών υποχρεώσεων, επέστρεψε το προστατευόμενο είδος «Πολάκης- Πολάκης» προκειμένου να διδάξει ήθος στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης τονίζει ότι ο λαός «διάλεξε και έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στον νομό παρά την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη, την τρομερή διαφήμιση (ναναι καλα ο Κουρτάκης…) και τα αεροπλάνα από Αμερική». «Διάλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπεί από το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας στάση και έργο», τονίζει.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Καμπουράκη ως «Καμπουροδημητράκη», λέει: «Κρίμας το μίσος και τη χολή που έβγαλες, χαράμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδορήσετε και να με τελειώσετε! Ο λαός δε σας έκανε το χατήρι».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΚΡΟΥΦΤΩ!!!

Άκου Δημήτρη Καμπουράκη: Στο χωριό που είπες πως έκατσες (Βουβάς και όχι Βουτάς που έγραψες) και σου είπαν -λέει- τα μύρια όσα εναντίον μου ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 129 ψήφους και η ΝΔ 65 σε σύνολο 224 ψηφιΣάντων ,δηλαδή ποσοστό 57,5%!!! Α και να μην ξεχάσω εγώ πήρα σε αυτό το χωριό 125 σταυρούς!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Καμπουροδημητρακη;;; Κριμας το μίσος και τη Χολή που έβγαλες, χαράμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδορήσετε και να με τελειώσετε!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. Διάλεξε και έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο νόμο παρά την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη, την τρομερή διαφήμιση (ναναι καλα ο Κουρτάκης…) και τα αεροπλάνα από Αμερική ,διάλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπεί από το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!! ΑΝΤΕ γεια τώρα ,βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας το Μητσοτάκη, ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (και σοφά έπραξες γιατί θα ξεφτιλιζόσουν πιο πολύ απ ότι τώρα. Εμείς θα ανασυγκροτηθούμε,θα οργανωθούμε και θα επανέλθουμε πιο ώριμοι πιο αποφασισμένοι και προπαντός πιο αποτελεσματικοί!
ΥΓ 1.Όταν και αν ξανακατέβεις στα Σφακιά, άλα να σου δείξω από κοντά γιατί αυτός ο κόσμος μας έδωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ τώρα τον Ιούλη του 2019 σε σχέση με το Γενάρη του 2015.(48% και 900 ψήφους τώρα ,44,5 % και 809 ψήφους το 15 ). Κερνώ και κρασί ….στο Βουβά…
ΥΓ. Πεσμου αν σ αρέσει ο σκοπός που παίζει ο Παναγιώτης Χιωτάκης να σε γλεντήσουμε όταν έρθεις.. (Δες την επόμενη ανάρτηση δεν ανεβαίνει εδώ)
ΥΓ2 παραθέτω μερικά από αυτά που έχεις γράψει για να δεις πόσο μέσα έπεσες στο δηλητήριο που έριξες μετά τους 15.400 ψήφους που πήρα στα ΧΑΝΙΑ!».

Είναι εμφανές ότι ο «αψύς» Πολάκης, αυτή η «εμβληματική» μορφή της Αριστεράς και της Προόδου, δεν έχει συναίσθηση της θέσης στην οποία έχει περιέλθει μετά από την 7η Ιουλίου.

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΗ «ανορθογραφία» της Αριστεράς ξανάπιασε δουλειάΠιστεύει ότι το συναινετικό κλίμα στην τελετή παράδοσης- παραλαβής, στην οποία δεν πήγε αφήνοντας τον Κικίλια να ασπάζεται τον Ξανθό, τον απαλλάσσει των ευθυνών που συντόμως θα αναζητηθούν για τα πεπραγμένα του και τις «διαρροές» γύρω από την υπόθεση Novartis. Και τότε θα μας πει, φαντάζομαι, τι “φρούτα” βγάζουν τα Σφακιά.
Easy Writer