Οι καλλιτέχνες δίπλα στους άστεγους της Αθήνας

95
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis 10 χρόνια οι καλλιτέχνες βρίσκονται δίπλα στους αστέγους της Αθήνας

Την επόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, εγκαινιάζεται η επετειακή εικαστική-φιλανθρωπική έκθεση “ΕΚΠΛΗΞΗ Χ – Η απόλυτη έκπληξη” που σηματοδοτεί μια δεκαετία καλλιτεχνικής δράσης για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας. Για 10η χρονιά φέτος καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ευρώπη, αλλά και απ’ όλα τα σημεία του κόσμου προσφέρουν τα έργα τους για να ενισχύσουν τα προγράμματα της Κλίμακα ΜΚΟ.

Η έκθεση, σε επιμέλεια Αλεξάνδρας Κολλάρου, θα εγκαινιάσει παράλληλα τον νέο χώρο της The Project Gallery, στην οδό Νορμανού 3 στο Μοναστηράκι.

Περισσότερα από 300 μικρά έργα τέχνης με μυστική υπογραφή έχουν συγκεντρωθεί για την επετειακή έκθεση, που συνοδεύεται από ενδιαφέρον παράλληλο πρόγραμμα.

Θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον σκοπό αν θελήσετε να τον στηρίξετε και εσείς μέσα από μία παρουσίαση της δράσης μας.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες Press Pack της έκθεσης (μαζί με άφθονο φωτογραφικό υψηλής ανάλυσης) πατώντας εδώ, ενώ στη σελίδα της έκθεσης online μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας ΟΛΑ τα έργα σε χαμηλή ανάλυση (πατήστε εδώ).

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και θα χαρούμε να σας δούμε στα εγκαίνια της έκθεσης στις 11/10 στις 20:00.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr