Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό – Άνοιξε ξανά η υπόθεση

by news

Την έρευνα των κατηγοριών εις βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, για βιασμό, διέταξε η Εισαγγελία Παρισιού σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Εισαγγελία Παρισιού διέταξε την έρευνα των κατηγοριών εις βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, για βιασμό, σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η είδηση για την έρευνα για την υπόθεση βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα, παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η έρευνα εκκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ διαμαρτυρήθηκε για τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών αυτών και των κατηγοριών που προσάπτονται στον εντολέα του, κατηγορίες που έχει έτσι κι αλλιώς αρνηθεί ο ηθοποιός.

Οι κατηγορίες βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ τη βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε για το περιστατικό κατέληγε στο συμπέρασμα πως «έπειτα από πολυάριθμες έρευνες» δεν κατέστη εφικτή η «στοιχειοθέτηση των κατηγοριών».

Ο 71χρονος σήμερα Ζεράρ Ντεπαρντιέ είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, αρνούμενος οποιαδήποτε κατηγορία. Σύμφωνα με την τηλεόραση BFMTV, ο δικηγόρος του ηθοποιού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άνοιγμα της υπόθεσης.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα