Ο Βολουδάκης ξεμπροστιάζει το… παρατράγουδο Πολάκη !

753
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ρασπούτιν Gate

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη για τη χθεσινή του ανάρτηση αναφορικά με τη νομιμοποίηση του οικίσκου όπου στεγάζεται η Μονάδα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά και τις αιχμές σε βάρος των τριών βουλευτών Χανίων της ΝΔ, εξαπέλυσε ο Μανούσος Βολουδάκης.

Σε ένα εκτενές σχόλιο στο facebook, χαρακτηρίζει τον Πολάκη «εμφυλιοπολεμική “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ» που «βρίσκεται βέβαια σε βαθύτατη σύγχυση».

Γράφει αναλυτικά:

«Κι ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει την πανδημία με πρωτόγνωρη σοβαρότητα και ομοψυχία, πότε πότε ξεπετιέται και κανένα από τα γνωστά «παρατράγουδα» της πολιτικής να μας θυμίσει το παρελθόν: π.χ. ο Παύλος Πολάκης βρήκε τη στιγμή να επιτεθεί -μεταξύ άλλων – στη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων. Μια Διοίκηση η οποία δυο μήνες αφού ανέλαβε καθήκοντα, κλήθηκε να προετοιμάσει το Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, κι απ’ ότι λένε όλοι όσοι γνωρίζουν, το έκανε καλά. Την κατηγορεί όμως ο Π.Πολάκης γιατί μέσα στον τελευταίο αυτό μήνα, το μήνα της πανδημίας, δεν έκλεισε παράλληλα όλες τις εκκρεμότητες που παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση, σχετικά με ένα οικίσκο εντός του οποίου θα λειτουργήσει μονάδα παραγωγής οξυγόνου. (Που ασφαλώς πρέπει να ολοκληρωθεί, αλλά προς αποφυγήν παρανοήσεων δεν αποτελεί η έλλειψή του εμπόδιο στη λειτουργία του νοσοκομείου).

Για το ίδιο ζήτημα κατηγορεί και το Δήμο, την Περιφέρεια, τους βουλευτές της Ν.Δ. (πάντα και για όλα φταίνε αυτοί!) και τον κόσμο όλο. Αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία.

Σημασία έχει ότι στο καιρό της πανδημίας κανείς δεν έχει δικαίωμα να στήνει φθηνές επικοινωνιακού χαρακτήρα παραστάσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Η εμφυλιοπολεμική «συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται βέβαια σε βαθύτατη σύγχυση, καθώς βλέπει την Ελλάδα να αναγνωρίζει τα οφέλη του να έχει επιτέλους σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρό Πρωθυπουργό.

Θα πρέπει να το συνηθίσουν. Η κοινωνία τον Ιούλιο του 2019 επέλεξε συνειδητά, και η επιλογή της δικαιώνεται κάθε μέρα».

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr