Ο Τσίπρας μιλάει, ο Καρτερός μεταφράζει!

by Manifesto

Με το που ολοκλήρωσε ο Τσίπρας το κομματικό του καθήκον και την κομματική του γυμναστική (βλ. κομματικές βολτούλες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη) έπιασε δουλειά ο στενός του συνεργάτης, Θανάσης Καρτερός.

Με άρθρο του στην κομματική “Αυγή” της Κυριακής δίνει αφενός γραμμή στους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ  να είναι σε “εκλογική ετοιμότητα” και αφετέρου ξεδιπλώνει το ταλέντο του (και) ως μεταφραστής του Τσίπρα. Δύσκολη δουλειά, αλλά γι αυτό είναι οι φίλοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την… μετάφραση Καρτερού, η αναφορά Τσίπρα για πολιτικές εξελίξεις “σημαίνει” πιθανότητα εκλογικού αιφνιδιασμού.

Δεύτερον, σύμφωνα πάντα με την ελεύθερη μετάφραση του Καρτερού, ο Μητσοτάκης “δεν πάει καλά, βλέπει και ξέρει ότι θα πάει πολύ χειρότερα, ερωτοτροπεί με την ιδέα της κάλπης. Πριν τον πάρει για τα καλά ο κατήφορος και γίνει η κουτρουβάλα νομοτέλεια. Τώρα που υποτίθεται ότι έχει το πάνω χέρι. Αν το έχει”.

Δύο παρατηρήσεις και μια… είδηση

1. Όλος ο κόσμος το΄χει τούμπανο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ των τσιπροπολάκηδων και των τσιπροκαρτερών είναι σε όλες τις έρευνες πίσω από 13 έως 17 μονάδες κι αυτοί στην Κουμουνδούρου το έχουν κρυφό καμάρι.
2. Είναι κωμικό, αν μη τι άλλο, να ακούς τον Τσίπρα να λέει ότι “η πιθανότητα να έχουμε σύντομα πολιτικές εξελίξεις εξαιτίας των μεγάλων αντιφάσεων της πολιτικής της κυβέρνησης, εξαιτίας των μεγάλων αδιεξόδων που δημιουργεί σε οικονομία και κοινωνία είναι πάρα πολύ μεγάλη”.

Εδώ, όπως καταλαβαίνετε, ταιριάζει γάντι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Πρώτη φορά αρνί βιάζεται τόσο να ‘ρθει το Πάσχα».

Και τέλος η είδηση, για να μην ανησυχούν οι σύντροφοι μέσα στο κατακαλόκαιρο: Μπορούν άφοβα και χαλαρά, τόσο ο (σκαφάτος) Τσίπρας, όσο και οι ανησυχούντες σύντροφοι σαν τον Καρτερό, να πάνε διακοπές. Και φέτος και του χρόνου το καλοκαίρι.

Εκλογές θα γίνουν το 2023… και τα σκυλιά δεμένα!

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα