Ο Τσίπρας και τα trolls του ΣΥΡΙΖΑ

627
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Ο… Megaλος διασυρμός του «καναλάρχη» Αλέξη Τσίπρα

Στην αυλή του Αλέξη Τσίπρα, εξελίσσονται επικοινωνιακές μάχες μεταξύ των αγωνιστών της επικοινωνίας.

Οι πιο σώφρονες μετέφεραν στον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ότι “η διαρκής σύγκρουση με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους απεδείχθη ζημιογόνος και ότι ορθότερο θα ήταν να αναζητηθούν τρόποι διευθέτησης των σχέσεων και επαναπροσέγγισης τουλάχιστον των επαγγελματιών δημοσιογράφων…

Η άλλη άποψη επέμενε στη σκληρή γραμμή της καταγγελίας και της εχθροπάθειας με το επιχείρημα ότι «όλοι είναι απέναντί μας» και «όλοι είναι εχθροί μας».

Αφού σκέφτηκαν, συσκέφτηκαν και ξανασκέφτηκαν, επέλεξαν τον… τρίτο δρόμο. Εκτιμήθηκε, λανθασμένα όπως αντιλαμβάνομαι, ότι η τηλεόραση φθίνει και ότι η επιρροή των όποιων μέσων υποχωρεί. Κατέληξαν ότι στην εποχή της ταχείας διάδοσης της πληροφορίας σκόπιμο είναι να δημιουργήσουν τα δικά τους ηλεκτρονικά μέσα και τις δικές τους ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Δηλαδή να φτιάξουν δικά τους sites, να συγκροτήσουν στρατό από trolls που θα παρεμβαίνουν με τον γνωστό τρόπο της αναπαραγωγής ψευδολογημάτων και συκοφαντιών. Ολισθηρός ο δρόμος, κύριε Χαρίτση. Δεν οδηγεί σε μεγάλο κόμμα και σε ισχυρό διεκδικητή της εξουσίας. Πάλι λάθος κάνετε…”.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr