Ο Τάκης Θεοδωρικάκος… ενώνει!

126

Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις που επιβεβαιώνουν την αποδοχή του Τάκη Θεοδωρικάκου από τους πολίτες. Είναι και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο του στο Υπουργείο Εσωτερικών και την στήριξη που τους έχει προσφέρει και κατά την διάρκεια της πανδημίας και τώρα με το «Αντώνης Τρίτσης». Ανεξαρτήτως χρώματος και προέλευσης, οι αυτοδιοικητικοί έχουν διαπιστώσει πως έχουν απέναντί τους έναν υπουργό έτοιμο να βρει λύση σε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Κελελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, ο οποίος εξήρε την πρόθεση του υπουργείου Εσωτερικών που ως στόχο έχει να αναδείξει την Αυτοδιοίκηση στην πράξη ως πυλώνα ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

Με εγκωμιαστικά λόγια για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μίλησε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός. Απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του προγράμματος για την Αυτοδιοίκηση, η οποία θα έχει καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία του.

Για έναν νέο αγώνα έκανε από πλευράς του λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου ο οποίος «ξεκινάει εδώ, σήμερα, από το Κιλελέρ. Ένας κοινός αγώνας του υπουργείου, της περιφέρειας και των δήμων, για να φέρουμε την ανάπτυξη και να γυρίσουμε πίσω σε κανονικούς ρυθμούς και να φέρουμε πίσω αυτά τα οποία μας λείπουν».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος όμως κατάφερε και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: να φέρει στο ίδιο τραπέζι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που σε άλλες περιπτώσεις οι κακές γλώσσες λένε πως δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα. Τους ένωσε μπροστά στο κοινό καλό…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr