Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παραβιάσει τα «χωρικά ύδατα» του ΚΙΝΑΛ

110
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ «ψάχνεται» να βρει πρόθυμους στο ΚΙΝΑΛ προκειμένου να πιεσθεί η Χαριλάου Τρικούπη να ξεκινήσει ένας γύρος… διερευνητικών επαφών με τους δικούς του όρους.

Προφανώς ο στόχος της Κουμουνδούρου είναι η «σαλαμοποίηση» του ΚΙΝΑΛ και στη συνέχεια η παράδοση άνευ όρων στο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Ο ρόλος του ειδικού διαπραγματευτή έχει ανατεθεί στον Αλέκο Φλαμπουράρη, άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα και συνομιλητή της παλιάς φορουράς του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και στελεχών που είναι ενταγμένα ή κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου. Το «τυράκι» είναι η «μεγάλη κεντροαριστερά», αλλά ο στόχος είναι να αποκοπεί το ΚΙΝΑΛ από όποια στο μέλλον συμπόρευση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος στους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς.

Ο φόβος για τον Κυριάκο έχει φθάσει μέχρι του σημείου ο πρόεδρος Αλέξης να έχει δώσει την άδεια σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρέουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πασοκοποιείται», ώστε μ’ αυτό τον τρόπο να κάνει πιο «φιλική» τη μετάβαση μέρους ή ολόκληρου του ΚΙΝΑΛ στο ΣΥΡΙΖΑ.

Easy Writer

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr