Ο «ψεκασμένος» Γιαννούλης και οι (ανόητες) θεωρίες του

436

Όσο περνούν οι ώρες τόσο αποκαλύπτεται το άθλιο και μακάβριο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει “επενδύσει”, όπως όλα δείχνουν, όλα του τα λεφτά στην πανδημία και στους νεκρούς. Δυστυχώς, αλλά αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κατά τα άλλα “θεσμικού” και “μετριοπαθή” Τσίπρα.

Μετά τις αθλιότητες της Αυγής, του Πολάκη και λοιπών “αριστερών δυνάμεων” βγήκε σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης και είπε χωρίς να κοκκινίζει από ντροπή ότι για τους νεκρούς που αφήνει πίσω της η πανδημία “φταίει η κυβέρνηση”.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας το μακάβριο tweet της Αυγής, δήλωσε, χωρίς ντροπή, ότι «η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Ωστόσο για να είμαστε ακριβείς και ειλικρινείς δεν φταίει για όλες τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ ο καημένος ο Γιαννούλης, που κυνηγά τα 5 λεπτά δημοσιότητας που νομίζει ότι δικαιούται, αλλά ο Τσίπρας. Κοντολογίς, με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις… κύριε Γιαννούλη.

Σκληρή απάντηση ΝΔ
«Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα» σχολιάζει η Πειραιώς, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr