Ο Πλεύρης αποδομεί το αίτημα Παπαγγελόπουλου μέσω… Ραγκούση και Βαξεβάνη

426

Με μία δήλωση που… λέει πολλά, ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά τη σκευωρία Novartis, Θάνος Πλεύρης, βάζει στη θέση του τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος, εν μέσω πανικού και βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει ζήτησε την εξαίρεση του κ. Πλεύρη από την επιτροπή, με το επιχείρημα ότι «ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά σε μήνυσή του για υπόθεση απολύτως σχετική με τη Novartis».

Ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε στο parapolitika.gr, μεταξύ άλλων, ότι στη δίκη που επικαλείται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μάρτυρας με την πλευρά Βαξεβάνη ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος είναι επίσης μέλος της επιτροπής…

Ολόκληρη η δήλωση Πλεύρη:

«Ως νομικός, σέβομαι το δικαίωμα του κάθε εξεταζομένου να θέτει επίσημα ένα τέτοιο αίτημα ακόμη και να κάνει προσωπική αναφορά. Ωστόσο θα απαντήσω σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη στην οποία αναφέρεται ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν συνιστά λόγο εξαίρεσής μου από μέλος της Προανακριτικής και να θυμίσω ότι στην ίδια δίκη για την οποία κάνει λόγο ο κ. Παπαγγελόπουλος, μαρτυρας από την πλευρά του κ. Βαξεβάνη ήταν το επίσης μέλος της Προανακριτικής, κ. Ραγκούσης.»

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr