Ο (πεινασμένος) Τσίπρας καρβέλια ονειρεύεται!

2888

Ο ευρισκόμενος στο καναβάτσο Τσίπρας, νομίζει ότι αφενός το κόμμα των σοσιαλιστών στην Ισπανία “μοιάζει” με το δικό του και αφετέρου ότι “μπορεί” να συμβεί το ίδιο και στη χώρα μας.

Πρώτον, κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Αλ. Τσίπρα ότι άλλο Λωζάννη κι άλλο Κοζάνη!
Δεύτερον, να του πούνε ότι το κόμμα του Σάντσεθ απλά επιβεβαίωσε όλες τις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων μηνών που “έβλεπαν” άνετη επικράτηση. Και τρίτον, ας εξηγήσει στους οπαδούς του, γιατί στα μεταμεσονύκτια tweet που έκανε (αλήθεια μόνος του γράφει αυτά τα… εμπνευσμένα σχόλια;) δεν αναφέρθηκε στην συντριβή του συντρόφου του Πάμπλο Ιγγλέσιας, ο οποίος αποδεκάτισε την κοινοβουλευτική του ομάδα;

Πάντως για να μην τον αδικούμε λογικό είναι να θέλει να ξορκίσει το κακό που έρχεται, γι αυτόν, στις εκλογές. Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν είναι και μικρό πράγμα να χάσει ο “μέγας τιμονιέρης” της αριστεράς την καρεκλίτσα του, τα μεγαλεία και τη λάμψη της εξουσίας.

Τα tweet

«Η επικράτηση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ισπανία και η κατάρρευση του δεξιού PP είναι μήνυμα ελπίδας» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο twitter, προειδοποιώντας «Ας μη βιάζονται κάποιοι να προκαταλάβουν την επικράτηση της Δεξιάς στην Ευρώπη».
Σε άλλο tweet ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι τα ποσοστά των Σοσιαλιστών και του Ποδέμος βάζουν ανάχωμα στην ανησυχητική άνοδο της Ακροδεξιάς και προεξοφλεί τη συνέχεια της προοδευτικής διακυβέρνησης στην Ισπανία. «Σοσιαλιστές και Ποδέμος, μπορεί να μην έχουν απόλυτη πλειοψηφία, αλλά η αύξηση του συνόλου των εδρών τους, βάζει ανάχωμα στην ανησυχητική άνοδο της Ακροδεξιάς και προεξοφλεί τη συνέχεια της προοδευτικής διακυβέρνησης στην Ισπανία», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr