Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος επέστρεψε ηλεκτρονικά

by MANIFESTO

Σε ηλεκτρονική μορφή επέστρεψε ένας ιστορικός τίτλος, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος, από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ. Με στόχο να αποτελέσει ξανά τον οικονομικό σύμβουλο που κάθε πολίτης έχει ανάγκη σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών και μεγάλων προσδοκιών. Για να συμβάλει ξανά όχι μόνο στην οικονομική ενημέρωση αλλά και στην οικονομική παιδεία της ελληνικής κοινωνίας. Για να ξαναβρεί τους αναγνώστες που τον θυμούνται ακόμη στην έντυπη μορφή αλλά και για να συναντηθεί με την ψηφιακή εποχή.

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος έχει μια βαριά ιστορία. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1926 και έως το 1944 κυκλοφορούσε ως εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα. Επανεκδόθηκε το 1954 ως εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση και έτσι κυκλοφορούσε έως το 2000. Από το 2000 και μετά κυκλοφορούσε ως ένθετο στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέχρι το 2004.

Το νήμα αυτής της ιστορίας σε έναν νέο αιώνα και μια εποχή ψηφιακή θέλει να συνεχίσει η ιστοσελίδα ot.gr (Οικονομικός Ταχυδρόμος).

Με συνεργασίες με πανεπιστημιακούς και ερευνητικές ομάδες ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων. Με σημαντικές διεθνείς συνεργασίες: Financial Times, Wall Street Journal, The Economist, Barron’s, Reuters Breaking News, CNBC.

Με την αρθρογραφία της «παλιάς φρουράς»: Γιάννης Μαρίνος, Δημήτρης Ευαγγελοδήμος, Παύλος Κλαυδιανός, Αθανάσιος Παπανδρόπουλος και Δημήτρης Στεργίου.

Διευθυντής σύνταξης ο Χρήστος Δόγας. Με ειδικό σύμβουλο τον Κώστα Τσαούση, αρχισυντάκτρια την Ανδρομάχη Παύλου και υπεύθυνο News Project τον Ανδρέα Παναγόπουλο.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα