Ο Ν. Ταχιάος νέος πρόεδρος της “Αττικό Μετρό”

by To Manifesto

Νέος Πρόεδρος της Αττικό Μετρό είναι μετά από την, κατά πλειοψηφία, απόφαση της αρμόδιας  Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής ο Νίκος Ταχιάος. Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, με την ίδια απόφαση, τοπθετείται ο Νίκος Κουρέτας.

Η πρόταση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, για τον Νίκο Ταχιάο έγινε δεκτή από 10 βουλευτές της ΝΔ, ενώ καταψηφίστηκε από 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ενός από την Ελληνική Λύση. Οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25 δήλωσαν “παρών”.

Αξιοσημείωτο της συνεδρίασης ήταν η προσωπική επίθεση που δέχθηκε ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη ο οποίος τον χαρακτήρισε αποτυχόντα πολιτευτή και “κακή παλαιοκομματική επιλογή”. Για να πάρει την απάντηση από τον Κώστα Καραμανλή πως «Ο κ.Ταχιάος πέρα από υποψήφιος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος έχει ένα πολύ σοβαρό βιογραφικό, είναι τεχνοκράτης και θα είναι καλύτερο να τον αφήσουμε στη θέση του και να τον κρίνουμε όλοι μαζί και να μην κάνουμε αυτές τις αυθαίρετες κρίσεις. Δε σημαίνει ότι κάποιος που κατέβηκε στο πολιτικό στίβο και δεν κατάφερε να εκλεγεί πρέπει να αποκλείεται από μία άλλη δημόσια θέση. Να κρίνουμε τους ανθρώπους όχι ισοπεδωτικά αλλά κατά περίπτωση».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα