Ο «μολυσματικός» ΣΥΡΙΖΑ κι ο τροχονόμος Τσίπρας

by MANIFESTO

Αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι ενοχλούνται με την καταγγελία του Στάθη Παναγούλη, ότι πίσω από τις… αυθόρμητες και… ειρηνικές διαδηλώσεις των «απλών» πολιτών και «νοικοκυρέων» κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο Στάθης Παναγούλης δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση και φυσικά είναι ο αδελφός του Αλέκου Παναγούλη, του κατ’ εξοχήν αντιστασιακού κατά της χούντας.

 του Χάρη Παυλίδη

Και ενοχλούνται γιατί ο Στάθης Παναγούλης και η οικογένειά του, τα αδέλφια του και η μητέρα του η αείμνηστη Αθηνά, γνώρισαν τη χούντα και δεν την χρησιμοποιούν ως πιπίλα όπως τα «παιδιά» και οι «ημι-πιτσιρικάδες» του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό τους «πονάει» ο Στάθης Παναγούλης.

Γιατί δεν έχασε το θάρρος να κατονομάζει τους καθοδηγητές και να δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα ως υπεύθυνο αυτής της κατάστασης. Γιατί πέρασε κι αυτός από το ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει πολλά περισσότερα για τις μεθόδους και τις τακτικές που χρησιμοποιεί η ηγεσία του ώστε να μπαχαλοποιήσει τη δύσκολη καθημερινότητα.

Εκτός κι αν νομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά από 4,5 χρόνια που κυβερνούσαν τη χώρα χέρι-χέρι με τον Καμμένο, μετά από μια κυβερνητική θητεία τοξικότητας και ταξικής μισαλλοδοξίας, θα καταφέρουν να γυρίσουν την Ελλάδα στο 2008. Στις πλατείες των «αγανακτισμένων» και των λαϊκών δικαστηρίων.

Είπε ο κ. Παναγούλης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού». Θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω μαζί του. Ο ΣΥΡΙΖΑ προϋπήρξε της πανδημίας, είναι το ίδιο μολυσματικός με τον κορωνοϊό και συνεχίζει να αποτελεί εστία υπερμετάδοσης του λαϊκισμού. Άλλος είναι ο τροχονόμος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι τροχονόμος, όχι του κορωνοϊού, αλλά του πολακισμού και των «κουφοντίνων» με την οποία η τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ μολύνει το πολιτικό σύστημα και οδηγεί την κοινωνία στην εντατική. Και δυστυχώς για τη χώρα το εμβόλιο γι αυτή την περίπτωση αργεί…

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα