Ο Μητσοτάκης έδειξε το δρόμο, “εσύ” γιατί ψεύδεσαι;

181

Από την αρχή της κρίσης ο πρωθυπουργός ακολούθησε μια απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινή διαδρομή. Με δημόσιες εμφανίσεις του και μηνύματα μέσω της τηλεόρασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, υπήρξε οξύς όποτε χρειάστηκε, ανθρώπινος τις περισσότερες φορές αλλά ουδέποτε είπε ψέματα.

Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός έδειξε πως θα πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση μέχρι να βγει και πάλι η Ελλάδα στο ξέφωτο, αφήνοντας πίσω της την πρωτοφανή κρίση που όμοια δεν έχει υπάρξει στις τελευταίες πολλές δεκαετίες.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινήθηκε ακούγοντας (χωρίς κάποιο… εγχειρίδιο) και κρίνοντας την κάθε μέρα και αξιολογώντας τα αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως κάποιοι, ελάχιστοι, πέριξ της κυβέρνησης δεν πήραν το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Το ευτύχημα για την κοινωνία και τους πολίτες, είναι ότι το Μαξίμου έχει γνώση για τις κακοφωνίες κι όταν τελειώσει η μάχη κατά της πανδημίας είναι σίγουρο ότι ο καθένας θα λάβει με ακριβοδίκαιο τρόπο τα… νόμιμα: δηλαδή, τα εύσημα οι πολλοί και το… ανάθεμα οι ολίγοι.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr